(26)

1+1=1
Noterna med sina melodier till kamrater dansar våldsamt in i mina öron samtidigt som mina grönögda ögon försöker uppfatta vad de betraktar. Hela världen snurrar och jag känner mig som en gul karusell. Där allt blir festligare och festligare ju snabbare den roterar.


Tillvaron är glittrig, paraplydrinkar i plural och överdoser av/med livsglädjen. Skavsår i pumpsen och blottade bröst. Det är som om allting kan hända därför att ingenting är omöjligt. 

     Jag befinner mig på dansgolvet mitt under discokulan. Människorna omkring mig skrattar, de har också noter på besök. Stjärnor faller regelbundet ner från takets mittpunkt, över våra huvuden liksom viljan att vara kvar. Allt känns så vackert och jag låter kroppen omedvetet stanna upp en stund, för att hinna med sekunderna och för att se ifall det inte är en dröm jag lever i. Jag blir nästan övertygad, för plötsligt blir allt svart men noterna i mitt huvud dansar fortfarande och dina händer som skymmer mina ögon känns som kärlek. Mera glitter faller och suget efter hjärtan kommer. Den gula karusellen snurrar fortare och fortare men musiken avtar. Jag hör endast dina nakna andetag och jag ser bara din svarta skugga. Vi står i en iglo i skydd av en osynlighetsmantel och du har fortfarande dina händer för mina ögon. Jag låter mig otåligt smeka dem medens du snurrar mig ett varv. Du tar tag om min midja och ser rakt in i mina ögon. För ett ögonblick trodde jag mig du vara drinken i mitt glas och jag låter mig bli bekväm under ditt paraply. Du böjer dig sakta ner och viskar att discokulan vi har över oss fungerar likadant som en mistel. Jag hinner varken uppfatta eller plinga på förrän du öppnar entrén till dina rökfyllda lungor. Du är impulsiv och det är en del av ditt sätt. 


Stjärnorna som faller växlar elegant till hjärtformat och du kysser mig ömt och stillsamt. Du låser upp hela din erotiska serie på bara några sekunder och jag kan höra om dina fantasier bakom husknuten. Alltihopa känns som en dröm men när noterna av musik börjar pulsera i mina öron igen ser jag ingen svart skugga. Jag ser en man inte bara en man, utan en man med en verklighet.  


en söndagskväll med lite malou

malou
ännu en vecka säger adjö. Ska vi pussas bakom husknuten?

En smak av vårtecken och kaffe...

....bestod min första glass av....

Malous glädjedans ser man, men ingen lägger märke till den. 
Folk ser en dans men de ser ingen glädje. Folk uppfattar ingen glädjedans för de ser bara en flicka. En flicka som dansar. En flicka som bara dansar. Men i själva verket är en glädjedans. Folk ser inte ingen glädjedans, för alla lägger bara märkte till en flicka.

....och jag som inte änds gillar kaffe....

Malous korkek är hennes hemliga ställe. Hon vet inte själv om var den är eller vad det är förnågot. Men hon vet att hon har ett hemligt ställe, under en korkek som så många gånger har används. Omedvetet, eftersom hon inte vet att den existerar. Där filosoferar hon om trevliga & knasiga saker. Fast det är inget hon kommer ihåg eftersom det inte finns. Men malou fantiserar iallfall om sin hemlig korkek där hon fortsätter att leva sitt liv som en osynlig glädjedans.

....men det gjorde inget för en inledning av våren är en inledning av våren....


En malou med malou

& jag är fri, flyyyyyg 

Från en morgon med gbg tankar och kollapå fint folk har jag nu istället gjort den till en dag utan bh, sockar och fortfarade drömmar-t shirten på mig. Låter som ett knasigt val, för jag hade heldre visat mig i gbg & kanske stått en stund i ett skylt-fönstret innan jag hade gått in i butiken. Irreterat mig på att det är för lite folk, för det är ju faktiskt människorna som är charmen i butikerna. Sedan hade jag kanske köpt ett par runda små solglasögon, en ny hårfärg eller någon annan förändrig till uppdatering. Uppdatering är bland de härligaste som finns. Min dröm-klänning hade jag inte hittat, för den finns inte.

Fast helst så hade jag satt mig på en parkbänk. Med solen i ryggen och sett världen igenom mina grönögda ögon. Sett nya människor, gissat på deras personlighet och berömt de i mina tankar. Kritiserat, fantiserat och riktigt rotat mig in i deras liv. Men bara i några sekunder, tills de hade passerat & låtit nästa offer bli besatt i mitt huvud....

...men somsagt så har jag inte änds kommit så långt på dagsrutinerna, mitt nästa steg är tandborsten. Kanske duscha, äta mat och klä på mig. Så mina gbg tankar får flyttas till en annan bättre dag. En dag med sol&värme, ett fritidskort och massa svett !! En malou med malou.


insperation med glass kolasås&daim

Studerar massa historia.
Jag har kommit på att jag hatar att studera historia. Jätte mycket. Mitt lilla huvud orkar inte det, har redan massa annat att fundera över. Vill nog helst elda upp alla anteckningar, skratta åt det fina lågorna som bara äter & äter och sedan hälla på mera bensin. Härlig tanke som gjorde mig besviken, eftersom det aldrig skulle slås i upfyllelse.

Men annars så finns det en trevlig grej. Jag vet inte om det ännu men snart så känner jag att det är påväg. Kanske en överaskning. Jag som älskar överaskningar. Jätte mycket. Eller en insperation till motevering. Till historia, medie-historia. Men idag så fanns det ingen grej utan mest glassar på mc donnals. Med kolasås och daim och ett sällskap av evelinaamalia. Det kallar jag historia. För det har ju redan hänt. Så den där härliga grejen kommer kanske imorgon... vem vet... ingenting är ju omöjligt...

RSS 2.0