drömmar drömmarlever i imperfekt

Örby seconhand: 50kr


Jag lockas av underjorden.
lek med mig. Lura mig
Låt mig förföra ungdomens
kärlek. Nu och kanske föralltid.

flugornas cirkulationer blottar
ständigt mina inre tankar
Närvaron gör mig tom &
en aning ihålig

jag söker mig oavbrutet
efter livet i imperfekt
Kyssar i nacken och nu
gör allt ont innom mig

som om någon har tömt
min kropp på livets innehåll


jag vill krypa in i ett svart hål och komma tillbaka en annan dag

Att blunda är en av de vackraste verben som finns. Jag blundar. Jag blundar och låter andetagen svälja verklighetens sekunder. Sakta men otroligt säkert. Endast tankarna cirkulerar i huvudets centrum och det är då det svider till om kinderna. Den nakna smärtan plågar en enda ner till ansiktets horisont, där allt bara försvinner. Slutar att existera. På ett enda ögonblick.

Nu blundar jag, så låt mig blunda.
 Mina hjärtan

De okända ansikterna gör både mig och mitt hjärta förvirrat.Bakom & under upphängda favorit-klänningar sitter jag brevid mitt stora kvadratiska fönster. Bläckpatroner faller oregelbundet ner från mitt klarvita tak och ger mig all den kritik jag behöver. Det är molnen som är pruducenterna och om man lägger sig ner i fosterställning på de hårda trä-golvet kan man känna lukten av erotik mellan jorden och himlen. En sammankoppling, som mellan en man och en kvinna.

En pojke betraktar mig från min gröna plånbok, och man känner sig alltid sådär småsöt och generad. Jag tror han ser en flicka som precis har lärt sig att gå i förhöga skor och som älskar att blåsa såpbubbler. Han ser nog även en föråldrad kärlek, en dam som har tappat sin tro till en evighetsromans. En kärlek som speglar sitt innerhåll från imperfektens värld där tvivel inte existerade. Som i en serie, fylld av röda hjärtan och glittrande små hemligheter. En sammankoppling, av fotografier, mellen en man och en flicka.

Jag får vykort från mitt hjärta (en främmande man har ofrivilligt charmat mig med sitt annorlunda språk) Jag drömmer. Nakna björkar tänder jag eld på om natten. Nakna grå björkar. Vyn utanför mitt fönster är en eldstad och jag skulle nog aldrig ens blinka. För eld är något av de finaste som finns.

Anders Petersen i svart & vitt


En flicka möter en pojke...

Flickan i den blommiga sommarkläninngen står vid den grusiga vägkanten och betraktar pojken på andra sidan gatan. Pojken tar emot hennes charm och sänder tillbaka ett leende via sommarvindens postväg. När tiden är inne tar pojken ett steg ut mot flickan och ger henne sin hand. ♥

jag är en död kvinna som ger er "en rapport från mitt hjärta"

Jag krigar emot mina tover
som så länge jag lever. Ett
bevis på att kungar existerar.
Sjunger om propoganda och
ovishet. Medans vi badar i
oro och tvättar oss med orden:
sagor utan lyckliga slut.


" jag leker med alkoholens fantasier och låter mig luras av romantiken. För det är så ibland. Jag åker rutchbana och vinkar till världen på den vänstra sidan medans jag i min ögonvrå smugglar in illustrationen i den högra "

Ett trasigt kassetband
Jag väntar förväntansfullt på de r ä t t a skorna som ska föra mig till mitt liv. Mina sånger och mina bokstäver. Mottot som så gärna står i tuch går inte att sudda ut. Även ifall jag gör allt jag kan med mitt saliv för att göra det osynligt. Jag vill leva ett fullt onödigt liv som ska göra mig lycklig bakom alla dessa på- klistrade leenden. Påverka och förvirra viktiga människor som lever utan en hatt och ett rött läppstift. Jag viskar till er i smyg: att jag vill älska er.


Stjärnor i taket och fantasier i hjärtat

När mörkrets oskuld har charmat
kvarteret med sitt mystiska leende
öppnar en ung dam sina gröna ögon.
 
Hemlighetsfullt betraktar hon
takets stjärnor och filosoferar om
sommarens frihet. En lukt som
gör henne vild och vacker,
ung och musikalisk.

Hon fantiserar om
den härliga morgonvinden som
smeker hennes långa orange hår och
hur klänningens underkjol blåser upp
och blottar hennes brunbrända lår.

En vacker känsla som gör att fjärilar
cirkulerar i hennes mage. 

För det är då hon lever.
När glasögonen har immats igen av
dimman men ändå ser hon sin väg framåt,
mot framtiden. 

Då herr Frihet är på besök
och välkomnar henne in till den härliga
sommarvärlden genom en dans.

En värld fylld av kontrastrika färger,
som ur ett barns ögon.


jag vill åka bort och känna att jag aldrig mer behöver återvända

Läs mina bokstäver med lite färg och ett leende. Läs mina mörka rader med ett ljust perspektiv och lyssna gärna på Aretha Franklin - I Say A Little Prayer. Kanske får du mitt dolda budskap till ett abstrakt konstverk den här underbara vårdag. Tänk på Mexico. Apelsinjuice. Kaffeglass och en vacker kärlek.

kidnappa mig,
bjud med mig dit du aldrig har rest,
sug livet ur mig &
låt mig uppleva
ett annat liv.

ditt liv.

blev inspirerad av k.

RSS 2.0