ett brev till natt

jag vill sova. kom och ta mig med mig james.


nattfantasier & trasiga dunkuddar

När jag blundar försvinner jag. Allt bleknar, en färg som ingen ser. Jag vill blunda, för jag älskar att fantsisera. En sorts passion. Jag vill bli min dröm & uppfylla mina hemligheter.


Du lever i en låtsasvärld.

(de kan vara underbart. En tågbiljet bort bara)

Du är så fri som du gör dig

Det är en konst att vara vacker. Det är även en konst att var fri och springa barfota på en grön sommaräng. Känna hur gräset smeker dina fötters undersida och hur den varma vinden greppar tag i ditt slitna hår. I magen flyger fjärilarna omkring i cirklar och ger huvudet en härlig känsla. Över dig hör du fåglarnas lekar bland himlens blåa kontraster och om du sedan slänger en blick bakåt ser man hur framtiden försöker komma ikapp dig. Medans du springer höjer du parallellt dina armar och låtsas att du flyger. Solens strålar charmar dina ögon med deras irriterande sätt och du sluter automatiskt dina ögon och njuter av den totala friheten. Plötsligt känner du nu också smultronsmaken i munnen och hör dina inre tankar samtidigt som sommarkänslorna sveper en melodi utanför trumhinnan.

Konst. Det är en konst. Jag är en konst.


Fotografier- en samling bara


Vilda nätter

Tillbringade söndag-eftermiddagen hos juliaa i assberg. Hon har en söt liten etta där hon lever och mår gott. Vi åt goda saker och njöt av veckans sista lediga tid. Krullade hennes hår vilt samtidigt som vi skattade åt en tansvestit som var med i top modell? Stina kom förbi en stund och roade oss och Klara tillbringade sin tid hos sin snygga pojkvän med dreads.

 
Foto: Julia Torstensson

En vacker repris till dig min vän

" Människor kan döda med hjärtan. När tjej har skickat iväg sitt nästan exploderande hjärta i en glasburk ler hon. Hon hoppas att kille förvarar de längst upp på hyllan och i väntan på svar leker hon med sitt hår. Kille sänder hans kärleks-hjärta tillbaka till tjejs tomma ficka som nu mera är lever  av hopp. Tjejs röda mun ler. Men det tjej inte vet är att den som först ger ett hjärta är alltid den som dödar. Tjej kommer att döda kille. Tjej kommer att döda kille. Tjej kommer att döda kille genom hennes kärlek. Tjej gav bort sitt hjärta i en glasburk och öppnade killes osäkra hjärta genom lycka. Människor kan döda med hjärtan.

Ge bort och säg farväl för när du får tillbaka det finns det inte längre. Förlåt "


Du har bevisat
min text unga dam
Som ett pussel.
I omvända roller.

Kärlek svider.
Kärlek svider
Du lät dig inte dö. Du.


jag faller för människor med en vacker syn på livet...

Avbitna naglar växer
ibland ut igen. Om
du har vart snäll.

....som lever i deras egna huvuden och låter sig betrakta världen ur ett par rund glasögon. Jag har mitt smultronställe. Där är det jag är vacker och inga trasiga naglar låter sig arbeta. Tiden existerar inte och jag älskar att mina texter (tankar) bara gå utför. Allt har sin charm. Som om jag sakta bränner upp min kropp samtidigt som jag älskar med mig själv. 


Vacker musik. Jag lovar!
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=111384833

RSS 2.0