vår vår, kom med migBeirut – Nantes

Morgonpuss

 

Inatt drömde jag att jag somnade i ett ljusblått rum. Rummet hade vita lister och på den ena väggen hängde The Beatles och på den andra några lp-skivor. I taket svävade en sån där fläkt som egentligen ska snurra, men den stod stilla, gav inga ljud alls. Under fläkten stod en naken lång golvlampa på det färglösa parkett golvet, ensam och tanken slog mig- rummets taklampa saknade glödlampor.

 

Sängen var placerad längst in i rummets hörn. En stor säng med blekta lakan och dofter av sköljmedel. Om man råkar somna i den så tror jag att man drömmer om varma sommarnätter, crescentcyklar och skogsgläntor.

 

Just nu ligger det en kvarlämnad skinkmacka på det ljusblekta lakandet. Och en del drömmar också. Och en efterlängtad morgonpuss.

 


Inga svar, bara en luftpust av måndagstankar

Ibland vet man. & ibland vet man inte. Jag vet att pussarna bakom husknuten sakta men säkert kommer blomma ut parradellt med vårens vårtecken. (Till fåglarnas sånger och till maskrosornas revolution. Till jeansjackorna. Till ylletröjorna.) Jag vet att Ibland vet man inte. & ibland vet man. Jag vet inte om våran historia kommer påverka nutidens händelser negativt eller om jag kommer komma in på skrivarskolan i Skåne. Jag vet inte heller om jag imorgon kommer att ha ångest. (och över vad vet jag inte)

 

Smutsig vit fjäder ♥ en fin länk!

 

 


jag drömmer. jag lever. jag fryser. jag äter. jag längtar

Julia fotograferar mig till sitt projekt
Låt sekunderna bli en väckarklocka och visa mig. jag erkänner, ibland borde man besöka ensamhetens rum. jag knarkar broder daniel, och ibland jens lekman. jag drömmer. jag lever. jag fryser. jag äter. jag längtar.
Det finns egentligen inte så mycket att säga. jag drömmer. jag lever. jag fryser. jag äter. jag längtar.

tänk med hjärtat, tänk med huvudet

Min värld snurrar. och jag kan inte hoppa av karusellen. det är som om någon säger till mig att stanna kvar, om det ändå inte vore hjärtat utan hjärnan. det finns två grupper och jag tror att alla människor omedvetet placerar sig i någon av dem. ibland vill jag byta och säkra mitt liv, ibland gillar jag att veta vad som kommer att inträffa. ibland inte. något som jag har lärt mig under 18 år är att det goda aldrig vinner. deprimerande jag vet. istället förblir de goda ,goda och det onda, onda. under dessa kategorier dvs. ett hjärta är alltid ett hjärta, ett huvud är alltid ett huvud och det går bara att välja ett av dem.
tänk med hjärtat
tänk med huvudet

RSS 2.0