Du kan få bestämma rubriken själv

Flickan blåser såpbubbler i den tomma och händelselösa världen. I en av bubblorna lever jag. Fullt av färger kombinerat med mönster och kontraster. Själv är jag en gråskala och för varje kärleks-kyss stiger min färg-barometer. I min bubbla ryktas det om undergång och imorgon blir det en slags revolution i mitt liv. Som att gå ut på en planka från ett läskigt sjörövar-skepp, ungefär. Hoppas att alla onda bassiller flyger ut ur mina andetag ikapp med melodierna, en slags biktning.

Jag har införskaffat mig en gammal skrivmaskin för 40kr från Erikshjälpen häromdagen. Den är liten och grå med svarta knappar. Det bästa är att man kan bära med sig den under armen eller i en väska ifall man har lust. Jag älskar den och  nu kan jag svara på Klaras mystiska brev. Även skicka barnbrev till min lillasyster Ronja som för ett tag sen lärde sig att läsa och skriva.

Jag var och besökte klara för några dagar sen. Hennes rum blir fantastiskt snyggt. Sådär drömlikt med personliga seconhand-möbler blandat med tänkvärda fåglar som ska flyga i cirklar på väggarna. Nästan lika vackert som Plaths poesi. Underbar dag! Jag hann inte ens vakna innan jag skulle ner under täcket och brottas med mina drömmar igen.Fotograf: Klara Simonsson

peace

Kärlek mina flickor. Godkväll denna afton och låt ödet vara på er sida. I väntan mot de små stunderna och memorera det nakna ögonblicken. Jag försöker ständigt pussla ihop min dag medans insperation flyger från alla olika hörn och kanter.   Julia & Klara var inplanerad men ingen Klara svarade och Julia hade tvätt-tid, låt gå, min mage från ropa efter semlor en annan dag. 


Vi ska intervjua en ung mamma imorgon.


Oväntade nyheter och förväntansfulla ögonblick.

sockersöt & len
bubblande put-mun
kraftigt leende,
     faktiskt
och en aning uppblåst

jag ska med ha en
någon gång
kärlek


önskar jag hade ett paraply

Över mig bleknar molnens kontraster parradellt med min tystnad. Mitt hjärta slår i tvekandens tecken och instinkten om förtvivlan söker sig emot mig. Jag står där med slutna ögon och låter mig träffas av tårar från himlen. Förvirrad och besegrad begraver jag mina pratbubblor i ögonblickets stund och därför minns jag under vissa omständigheter ingenting, bara samtal från en vän- min vän (n)


 


min apu-plat hos Berit Sjöström
Lusten och bara jag

   
Jag har bestämt mig. Jag kommer alltid att älska, alltid vara härligt naturlig & känna mig icke trasig. Jag kommer para mig med migsjälv och sedan bjuda mina stiliga damer på natt-fika. Låt oss finna mystiken, sommarens mystik. Vi vill roa oss ödet, lek med oss.

Nattbussen, sommarens smultron och tältet i bakfickan ler för mig. Vi skakar hand och jag bokar en biljett bort. Stadens gator ger min skugga liv och ringarna på mina fingrar berättar hemligheter. Jag dikterar från mitt hjärta och världen stannar upp, ja man kan ju drömma.. sedan säger klara att hon kan försöka.


Flickor flickor.


RSS 2.0