fast jag tror bara att man inte lever när man gör det

//jag vill också äta pizza i sängen,
men även gömma kanterna under madrassen\\
för ibland gör man det och det är då ns säger att hon inte känner de som hon borde känna.

Fast jag tror bara att man inte lever när man gör det. Ibland måste man stanna upp i verkligheten och se sig omkring, lukta på den. Betrakta och tänka efter. För ibland går allting så fort så att man inte hinner känna känslan av sig själv. Man blir förvirrad och låter sig omedvetet glömma bort vem man är.

Jag brukar stanna upp och jag brukar se mig omkring. Jag har även börjat filosofera också, och jag har kommit på hur underbart det är att borsta tänderna. Springa i trapperna eller höra klick-ljudet när man stämplar kortet på bussen. Njuta av färden, hur sköna säterna är. Spionera människorna runtomkring och försöka rota i deras liv.

För det är ögonblickerna som man inte gör något speciellt som man ska tänka efter,  för de vackra stunderna minns man omedvetet...


fjärilar i magen

vist är det underbartimage45 


leta önskningar på ögonlocken

to be gone  http://www.youtube.com/watch?v=5nr-_3HAAYs 

Ibland måste man bara göra vissa saker. Som att pussas med oboy, stå naken på en balkong och äta glass som en överaskning. Leta önskningar på ögonlocken och ge varandra sina upp-å-ner-på läppar.  Inte kunna kyssas på riktigt och låtsas att man är bra som man är. Ibland är malou en flicka som ser ett stjärnfall och önskar sig en hemlighet. Ibland får hon syn på en njutning och snor den direkt. Men alltid så är malou en snäll flicka som försöker vara rar. Hon försöker att inte svettas och hon försöker att le utan att visa tänderna. Men hon vet att hon egentligen inte bryr sig. Utan hon fokuserar sig på sina inre tankar som egentligen förvirrar hennes huvud som kan bli som en bomb ibland- Bang! Rätt som det är smäller det och då måste hon sova. Så låt henne sova. För när hon vaknar vill hon äta glass till frukost och hon vill sätt på en mask på en krok.

Det ingen vet är att hon dricker mjölk direkt ur mjölk paketen och att hon sparar ord till hennes poesi vägg. Ibland glömmer hon även att borsta tänderna och tvätta håret.
 

 
Malou behöver en längtan

lous visa ord

Jag ska flytta till himmelen, i alla fall i mina drömmar.

Där ska jag sväva på rosa små moln och tänka på verkligheten.

Se hur vacker den är, hitta harmonin.


Jag kommer inte att behöva tänka på någonting utan bara låta den kärleksfulla tiden ticka på som vanligt. Fast utan mig för när jag befinner mig där existerar jag inte här.


Här finns jag i min himmelsäng som liknar en snöstorm, nästan död, i allafall i Omedvetandet.

Jag kommer ofrivilligt fantisera ihop en bild av mig själv på rosa små moln. J
ag kommer vara mina drömmar, där jag vill hitta harmonin.
Se det vackra i verkligheten.


min vän sover

image20 image20
och här sitter jag med promise and the monster i hörlurarna. Jag vill ha oboykyssar och en ask med sömn. festispiller & en styck happpyhour.

RSS 2.0