När man inte kan sova

En superfin josefin.
Skriver från mitt ölandshjärta.

Du är kvinnan i mitt liv

och för att jag saknar så det gör ont

"Mystisk hemlighetsfull och knäpp"

Hannas diktserie
Det regnar löv från himlen och jag badar i dem tills mina händer blir till russin. Hösten är kommen till öland, och den känns väldigt kall och mörk. Tycker inte om nakna träd och genomskinliga trädgårdar, vill bara stänga in mig och dra ner rullgardinen. Se hösten försvinna, bort, tillsammans med mitt gula lillamy hår. Alla härvor ska bort, ja nu är det banne mig krig.

Höstnatt och fin musik

Vi fyller vår höstpoesivägg med prosadikter och bildillustrationer. Är nu innen i den trettonde timmen och knarkar både kaffe och varm choklad. Hanna sitter och målar en diktserie, jacob skriver på kaffefäckigt papper och jag ska precis fortsätta på 188:e ordet i min text.
-
"Jag somnar med träningskläderna på för att tidigt nästa morgon träna innan frukost. Jag avskyr mitt nu gula hår och jag ska kanske tatuera mig. Saknar min bästa vän amanda och började gråta när hon skrev att hon var tvungen att jobba och inte kunde komma."
:hjärtan

papperstranor.

Planerar nyår i Berlin
och skickar papperstranor till en saknad vän
besöker ständigt en tatugerare
som glömmer bort mig
efter varje gång
försvinner han
.
"en henrik berggren
en lilla my
och en död"

Minnesstunder under himlen

Jag lurar mig själv, tror mig veta saker som jag inte vet, bygger upp den där världen, och tror mig vara inuti den när jag själva verket är väggen. Skalet, som delar verkligheten med min fantasivärld. Jag har så mycket plast nerproppat i hjärnan. Det bildas en vägg, en vägg mellan hjärtat och huvudet. Jag lurar mig själv, och oj vad jag gör det galant!

Rödvinsläppar och en bröstkorg fylld med hjärtan

Tog mig runt världen

en färd med fyra stopp

gömde rädslorna i byrålådan

och åkte bergodalbana

under himlen

med dig


RSS 2.0