gemig alla piller du har

godmorgon alla trevliga människor: Malou är sugen på ett långt bad med massa stiliga bubblor. Några ljus som är tända och varför inte försöka dricka lite vin. Lyssna på änglamusik
(http://www.myspace.com/promiseandthemonster som för övrigt var helt underbar på peace and love. Innan Billie gick upp på scen förvandlades himlen. Det var som om den ville anpassa sig till hennes kontraster av livet. De mörka och de ljusa stunderna. Som om de förstod att hon skulle sjunga igenom hennes mörka melodi och få ut något ljust av det. Ja det var så otroligt vackert att jag var tvungen att blunda ett tag, och föra in armarna i tröjan. För himlen växlade outfith från blå till grå och från värme till vindar. Så det blev en aning kallt, jag fick knottrig hud och eftersom vindarna också ville lyssna jag tror att det var vindarna som var hennes andetag, men vad vet jag)

allt för att få bort den här jobbiga hostan och allt för att varva ner ett tag. Försöka meditera bort förkylningen och fantisera ihop en försenad födelsedags present. Malou är sjuk och tar gärna alla piller som finns för att sedan kunna jobba ihop den där fina laptopn och sedan skriva i min himmel-säng.

 (http://dollyochivan.blogspot.com/) en annan fin beskrivning av att bara lyssna och fantisera lite.

Förutom civila snutar som kamoflerade sig bakom smala träd och förutom de kalla nätterna som saknade bakfylla dagen efter så var pl rätt fint. Det blev en annan slags festival utan massa minneslucker. Men eftersom det inte blev en bra början så får jag väll säga att det blev ett vackert slut och eftersom alla andra inte levde i samma värld som jag och ns gjorde med 800kr avklippta på mitten så måste jag säga att jag längtar tills nästa peace and love. För att upptäcka den andra sidan och för att se den världen upp å ner.

"Maria har ögon med moln i och ibland knuffade bengt till malou och då sa malou: stöt inte på mig. Då knuffade bengt till malou igen och svarade: snart faller du"

Samlar du på något? (jag tar alltid bort drömmar från ögonlocken och förvarar dem i fickan, det är min samling)

RSS 2.0