En morgon i repris

Morgonen inledde hon som vanligt med kaffekoppen i vänstra handen samtidigt som den högra försökte knäppa de sista knapparna i hennes ointressanta blus.

Hennes liv behövde en förändring eller någon slags uppdatering. Men det hanns inte att grubbla över nu, för just nu väntade en av alla jobbintervjuer som kunde ge resultat och sätta hennes ekonomi i rörelse. Men mest av allt väntade spårvagnen som definitivt inte skulle stå och vila i onödan.

 Hon tog ett djup andetag, slöt sina trötta ögon samtidigt som hon tog en stor klunk av det uppvärmda kaffet. Framför sig såg hon hur hennes själ fortfarande låg nerbäddad och för ögonblicket glömde hon bort hur försenad hon egentligen var. Det återställdes snabbt när mobilen började vibrera på insidan av hennes jeans. Det var hennes vän Nathalie som påminde att spårvagnen skulle färdas vidare inom kort.

 Hon kände igen sig, de här mornarna blev bara fler och fler. Hon behövde verkligen ett nytt tänkande och det är snarast. Hennes liv kunde inte fortsätta så här. Om inget förändras kommer hon tvungen att flytta hem, vilket är det sista hon vill.

Så hon slängde kaffekoppen, betraktade hastigt sig själv i spegeln och med ett stort motiverat leende stängde hon dörren bakom sig och sa fascinerande för sig själv:


•Jag ska ha det där jobbet, jag ska kämpa.


Kommentarer
Postat av: Anonym

den var väldigt bra!jag läste den i skolan :)

2008-11-29 @ 12:25:06
URL: http://carroballast.blogg.se/
Postat av: /m

snällt sagt. Asså vart? Kanske har tappat ett papper någon gång.

2008-11-30 @ 20:21:50
URL: http://tantmalou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0